RECEPTION

The impressive reception, with 7.2m floor to ceiling height, offers high permeability to the office space beyond and a subtle link between the warehouse and modern spaces.

ORIGINAL FEATURES

The imposing Scots Pine trusses will be restored by specialists and re-used for the next generation. Original Marine School walls from 1766 merge with the contemporary steel and exposed concrete design.

PANORAMIC VIEWS

The two storey glazed panels create a seamless elevation which has been designed to create a floating, light-filled effect over the original warehouse and river below.

CANTILEVERED FLOORS

Two fully glazed office floors cantilever over the warehouse below, providing panoramic views of the River Liffey.

DOWNLOADS

Floorplans, spaceplans, detailed specifications and a summary pack are available from the downloads section.

Slide © 2019 IPUT